Logo

GDPR

Giggle.ro este un site web care oferă servicii online pentru utilizatorii săi. Această politică de confidențialitate descrie cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale.

Colectarea informațiilor

Pentru a vă oferi acces la serviciile noastre, vă solicităm să vă conectați prin intermediul contului Google. Acest lucru ne permite să colectăm numele și adresa dvs. de email pentru a vă oferi servicii personalizate.

De asemenea, folosim Google Analytics pentru a colecta informații statistice despre utilizarea site-ului nostru. Aceste informații ne ajută să înțelegem cum utilizatorii interacționează cu site-ul nostru și să îmbunătățim experiența utilizatorilor.

Utilizarea informațiilor

Informațiile colectate sunt utilizate exclusiv pentru a vă oferi servicii personalizate și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.

Protejarea informațiilor

Luăm toate măsurile raționale pentru a proteja informațiile dvs. personale de acces neautorizat sau de utilizare incorectă. Utilizăm măsuri de securitate tehnice și administrative pentru a proteja informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat sau utilizării incorecte.

Modificări ale acestei politici

Rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Vă vom notifica despre orice modificări prin postarea unei noi versiuni a politicii pe site-ul nostru. Vă rugăm să revizuiți periodic această politică pentru a vă asigura că sunteți familiarizați cu cele mai recente versiuni.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa bancuri@giggle.ro.

Bancul a fost adăugat la favorite.
Bancul a fost scos din favorite.
Bancul a primit un vot pozitiv.
Bancul a primit un vot negativ.
Notificările sunt blocate!

Permite notificările din setările browserului pentru a le putea activa.