Doar

glume

si

bancuri bune

,

bancuri noi si tari

,

bancuri scurte

,

bancuri seci

, imagini si clipuri amuzante, alese cu atentie...pentru ca zambetele sa fie garantate.

La prima intalnire Bancuri Diverse


La prima intalnire La prima intalnire La prima intalnire La prima intalnire Media notelor pentru acest banc: 4.5000 stele. Media notelor pentru acest banc: 4.5000 stele Media notelor pentru acest banc: 4.5000 stele Media notelor pentru acest banc: 4.5000 stele Media notelor pentru acest banc: 4.5000 stele Media notelor pentru acest banc: 4.5000 stele
La prima intalnire:

El: “Lucrez cu animalele in fiecare zi!”

Ea: “Ce dragut! Cu ce te ocupi?”

El: Sunt macelar.”

Cum sa iti tii cainele ocupat toata ziua Bancuri Clipuri video


Cum sa iti tii cainele ocupat toata ziua Cum sa iti tii cainele ocupat toata ziua Cum sa iti tii cainele ocupat toata ziua Cum sa iti tii cainele ocupat toata ziua Cum sa iti tii cainele ocupat toata ziua Cum sa iti tii cainele ocupat toata ziua Cum sa iti tii cainele ocupat toata ziua Cum sa iti tii cainele ocupat toata ziua Media notelor pentru acest banc: 8.6000 stele. Media notelor pentru acest banc: 8.6000 stele

Noua centura de siguranta Bancuri Imagini


Noua centura de siguranta Noua centura de siguranta Noua centura de siguranta Noua centura de siguranta Noua centura de siguranta Noua centura de siguranta Noua centura de siguranta Noua centura de siguranta Noua centura de siguranta Media notelor pentru acest banc: 9.4286 stele.

La vanatoare Bancuri Diverse


La vanatoare La vanatoare La vanatoare La vanatoare La vanatoare La vanatoare La vanatoare La vanatoare La vanatoare Media notelor pentru acest banc: 9.2500 stele.
Doi vânători sunt în pădure, unul dintre ei se prăbușește. Nu pare să respire, iar privirea este fixa. Celălalt tip ia telefonul si suna la urgență.
"Cred ca prietenul meu e mort! Ce pot să fac?"
Operatorul spune " Calmează-te. Te pot ajuta. În primul rând, să ne asigurăm că e mort."
Dupa un moment de tăcere, se aude o impuscatura. Înapoi la telefon, tipul spune "OK , acum ce mai fac?"

Cum functioneaza America Bancuri Imagini


Cum functioneaza America Cum functioneaza America Cum functioneaza America Cum functioneaza America Cum functioneaza America Cum functioneaza America Cum functioneaza America Cum functioneaza America Cum functioneaza America Media notelor pentru acest banc: 9.6667 stele.

Perspectiva Bancuri Cugetari


Perspectiva Perspectiva Perspectiva Perspectiva Perspectiva Perspectiva Perspectiva Media notelor pentru acest banc: 7.4000 stele. Media notelor pentru acest banc: 7.4000 stele Media notelor pentru acest banc: 7.4000 stele
Totul in viata depinde de perspectiva. Scufundarea Titanicului a fost un miracol pentru homarii din bucataria vaporului.

Sforaitul Bancuri Scurte


Sforaitul Sforaitul Sforaitul Sforaitul Sforaitul Media notelor pentru acest banc: 5.5000 stele. Media notelor pentru acest banc: 5.5000 stele Media notelor pentru acest banc: 5.5000 stele Media notelor pentru acest banc: 5.5000 stele Media notelor pentru acest banc: 5.5000 stele
Se pare ca sforai atat de tare, incat mereu ii sperii pe cei din masina cand sunt la volan.

Studiul Bancuri Scurte


Studiul Studiul Studiul Studiul Studiul Studiul Studiul Studiul Media notelor pentru acest banc: 8.1667 stele. Media notelor pentru acest banc: 8.1667 stele
Un studiu recent a demonstrat ca femeile care au o greutate mai mare traiesc mai mult decat barbatii care mentioneaza asta.

Si Dumnezeu uita Bancuri Imagini


Si Dumnezeu uita Si Dumnezeu uita Si Dumnezeu uita Si Dumnezeu uita Si Dumnezeu uita Si Dumnezeu uita Si Dumnezeu uita Si Dumnezeu uita Si Dumnezeu uita Media notelor pentru acest banc: 9.7500 stele.
god_forgot21.jpg
Enjoy more tasty Maneggs at
maneggs.com

Sperietura Bancuri Diverse


Sperietura Sperietura Sperietura Sperietura Sperietura Sperietura Sperietura Sperietura Sperietura Media notelor pentru acest banc: 9.0000 stele
Un pasager intr-un taxi loveste șoferul usor pe umăr să-i puna o întrebare.
Conducătorul auto incepe sa tipe, pierde controlul mașinii, aproape a lovit un autobuz, a urcat pe trotuar, și s-a oprit langa o vitrină.
Pentru o secundă, s-a facut liniste în masină. Apoi șoferul a zis: "Uite, amice, sa nu mai faci asta niciodată. M-ai speriat groaznic!"
Pasagerul si-a cerut scuze: "Nu mi -am dat seama că un batut usor pe umar te-ar speria atât de mult."
Soferul raspunde: "Din păcate, nu e chiar vina ta, dar astăzi este prima mea zi ca sofer de taxi - Am condus o dubă funerară în ultimii 25 de ani."